Toegewijd en nabij

Speksnijder Begrafenisverzorging werkt vanuit Bergambacht en verzorgt vooral begrafenissen in de Krimpenerwaard, de Lopikerwaard, de Alblasserwaard, Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Gouda. Maar ook buiten deze regio’s verzorgen wij begrafenissen voor iedereen die prijs stelt op een waardig en gepast afscheid.

We zien het als onze belangrijkste taak u zo van dienst te zijn dat u waardig en in rust afscheid kunt nemen. Daarom zijn we toegewijd en nabij. Vanaf het eerste contact tot en met de begrafenisplechtigheid en bij alles wat daarna voor u nog geregeld moet worden.
Dat betekent dat we de tijd nemen – letterlijk. Onze slogan is niet voor niets al tien jaar lang: ‘In alle rust, betrokken zorgzaam. Want iedere begrafenis is een persoonlijk afscheid.’ Onze tijd en aandacht dragen bij aan de waardigheid van alle gebeurtenissen rond het afscheid. Deze rust is ook voor uzelf belangrijk. Zo kunt u bewust en met de juiste keuzes het afscheid vormgeven en doormaken.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of heeft u ondersteuning nodig bij het opstellen van een wilsbeschikking? Bel ons dan op ons algemene nummer.
Heeft u ons nodig omdat er een dierbare is overleden? Belt u dan ons directe nummer.

We zijn u graag van dienst.

Wim Speksnijder

U kunt ons 24 uur per dag
bereiken via 0182 - 35 15 20

In alle rust, betrokken, zorgzaam... want iedere begrafenis is een persoonlijk afscheid

Beeldmerk

“Iedere begrafenis is een persoonlijk afscheid. Daarbij hoeft u niet altijd groot te denken, het zit vaak in de eenvoud.”

Meer weten? Neem contact op