Begrafenisondernemer in Krimpen aan den IJssel

Bij het overlijden van een persoon die u dierbaar is, worden emoties vaak aan de kant geschoven omdat er zoveel verantwoordelijkheden bij komen kijken. Samen met de begrafenisondernemer in Krimpen aan den IJssel kunt u dit proces op een goede wijze laten verlopen. Wij bieden de ondersteuning die u nodig heeft bij het voorbereiden van de volledige begrafenis in regio Krimpen aan den IJssel.

We hebben een persoonlijke manier van werken, waarbij we rekening houden met de wensen van de nabestaanden en van de persoon die overleden is.  Als begrafenisverzorger in Krimpen aan den IJssel stellen we de familie en vrienden in staat op waardige wijze afscheid te nemen van een dierbaar persoon in hun leven.

U kunt ons 24 uur per dag bereiken. Neem direct contact op met uw lokale uitvaartverzorger in Krimpen aan den IJssel via telefoonnummer 0182-351 520.

Begrafenisverzorging Krimpen aan den IJssel

Bij het overlijden van een persoon die u dierbaar is, zult u veel werk moeten verzetten in een korte tijd. In deze hectische periode is er vaak weinig tijd om het verlies op een goede manier te verwerken. U kunt vertrouwen op de begrafenisondernemer in Krimpen aan den IJssel, die veel taken op zich kan nemen. Zo heeft u meer tijd om het rouwproces bewust mee te maken.

Op het moment dat er contact met ons wordt opgenomen, zal direct worden besproken wat de belangrijkste zaken zijn die wij u uit handen kunnen nemen en wat de specifieke wensen zijn van zowel de overledene als van de familie. Bij aanwezigheid van een wilsbeschikking zal deze de leidraad vormen bij de invulling van de uitvaart in Krimpen aan den IJssel.

We staan voor u klaar vanaf het moment dat u contact met ons opneemt tot en met het moment waarop ook de laatste dingen na de begrafenis zijn uitgevoerd.

Uitvaartlocaties in Krimpen aan den IJssel

Uw uitvaartondernemer Krimpen aan den IJssel werkt met verschillende uitvaartlocaties in de omgeving. Daardoor kunt u voor de meest geschikte locatie kiezen.

Informeer vrijblijvend bij Wim Speksnijder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wat er voor iedere begrafenis gearrangeerd moet worden

Bij iedere begrafenis zijn er veel aandachtspunten waarmee rekening moet worden gehouden. Bij de volgende taken is uw begrafenisondernemer in Krimpen aan den IJssel u graag tot steun:

  • In overleg met uzelf en de nabestaanden wordt besproken hoe aan de uitvaart invulling wordt gegeven.
  • In het geval van een wilsbeschikking zal deze als uitgangspunt worden genomen.
  • Voor het sturen van de uitnodigingen moeten de adressen worden verzameld. De begrafenisverzorger in Krimpen aan den IJssel zal het drukwerk verzorgen evenals de verzending ervan.
  • Er zal voor vervoer gezorgd moeten worden, bijvoorbeeld voor een nette rouwwagen of een klassieke koets. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.
  • Wanneer de rouwdienst wordt uitgevoerd in de kerk zorgen we ervoor dat alle afspraken met de organist en de predikant worden gemaakt.
  • Het contact met de begraafplaats in Krimpen aan den IJssel of omgeving zal worden verzorgd door uw uitvaartverzorger, zodat de begrafenis op de afgesproken tijd kan plaatsvinden.

Afscheid nemen met waardigheid

In deze periode van kwetsbaarheid komen er plotseling veel zaken op u af. We horen helaas vaak dat nabestaanden zich deze tijd nauwelijks meer kunnen herinneren door de stress die erbij kwam kijken.

Wij zijn een uitvaartverzorger in Krimpen aan den IJssel die ervoor zorgt dat alles netjes voorbereid en uitgevoerd wordt. Zo kunt u samen met de overige nabestaanden in rust afscheid nemen van een dierbaar persoon in uw leven.

De begrafenis wordt altijd aangepast aan de wensen van de persoon in kwestie. Alle mensen zijn uniek; dat geldt ook voor elke uitvaart in Krimpen aan den IJssel. We realiseren dit door onze persoonlijke manier van werken.

U kiest, wij voeren het uit

Na het moment van overlijden kunnen de vragen zich al snel opstapelen. Wie gaat u uitnodigen voor de dienst, wat is het verwachte aantal gasten en heeft u de benodigde adressen voorhanden? Wilt u de overledene in een koets laten vervoeren of liever in een rouwwagen? Hoeveel volgauto’s zullen in de laatste tocht meerijden? Welke kist moet u kiezen?

In nauw overleg met uw uitvaartondernemer in Krimpen aan den IJssel worden al deze vragen met u besproken en uw wensen professioneel gerealiseerd.

Kosten begrafenis Krimpen aan den IJssel

Iedere uitvaart zal gepaard gaan met kosten en die kunnen al snel hoog uitvallen. Het mag duidelijk zijn dat niet alle nabestaanden een onbeperkt budget hebben om de begrafenisverzorger in Krimpen aan den IJssel de begrafenis te kunnen laten verzorgen.

Gelukkig kunnen we ook een betaalbare uitvaart voor u verzorgen. We dragen mogelijkheden aan om kostenbesparende keuzes te maken, waarbij het unieke karakter van de begrafenis in stand blijft voor een waardig afscheid. Bij alle opties zullen we uw voorkeur peilen en de kosten in kaart brengen.

Het is overigens ook mogelijk om, in plaats van door middel van een gespecificeerde berekening, de uitvaart in Krimpen aan den IJssel aan de hand van een richtprijs invulling te geven.

Elke uitvaart is een emotioneel moment waarbij vrienden en familie samenkomen om op waardige wijze afscheid te nemen van een persoon die voor hen bijzonder is geweest. U kunt in deze situatie vertrouwen op Speksnijder Begrafenisverzorging, de begrafenisondernemer in Krimpen aan den IJssel en omgeving die u hierbij persoonlijk en professioneel ondersteunt.

Wim Speksnijder

U kunt ons 24 uur per dag
bereiken via 0182 - 35 15 20

In alle rust, betrokken, zorgzaam... want iedere begrafenis is een persoonlijk afscheid

Beeldmerk

“Iedere begrafenis is een persoonlijk afscheid. Daarbij hoeft u niet altijd groot te denken, het zit vaak in de eenvoud.”

Meer weten? Neem contact op