Begrafenisondernemer in Krimpen aan den IJssel

Bij het overlijden van een persoon die u dierbaar is, worden emoties vaak aan de kant geschoven omdat er zoveel verantwoordelijkheden bij komen kijken. Samen met de begrafenisondernemer in Krimpen aan den IJssel kunt u dit proces op een goede wijze ten uitvoer brengen, wij bieden de ondersteuning die u nodig heeft bij de volledige begrafenis in regio Krimpen aan den IJssel. We besteden veel aandacht aan een persoonlijke manier van werken, waarbij we rekening houden met de wensen van de nabestaanden en van de persoon die overleden is.  Als begrafenisverzorger in Krimpen aan den IJssel stellen we de familie en vrienden in staat op waardige wijze afscheid te nemen van een dierbaar persoon in uw leven. U kunt ons 24 uur per dag bereiken, neem direct contact op met uw lokale uitvaartverzorger in Krimpen aan den IJssel via 0182 351 520.

Begrafenisverzorging Krimpen aan den IJssel

Bij het overlijden van een persoon die u dierbaar is zult u veel moeten regelen in een korte tijd, in deze hectische periode is er vaak weinig tijd om het verlies op een goede manier te verwerken. U kunt vertrouwen op de begrafenisondernemer in Krimpen aan den IJssel en regio die veel taken op zich kan nemen, zo heeft u meer tijd om het rouwproces bewust mee te maken. Op het moment dat er contact met ons wordt opgenomen zal direct worden besproken wat de belangrijkste zaken zijn om te regelen, en wat de specifieke wensen zijn van zowel de overledene als van de familie. Bij aanwezigheid van een wilsbeschikking zal dit de leidraad vormen bij invulling van de uitvaart in Krimpen aan den IJssel. We staan voor u klaar, vanaf het moment dat u contact met ons opneemt tot het moment dat u definitief afscheid neemt.

Uitvaartlocaties in Krimpen aan den IJssel

Uitvaartondernemer Krimpen aan den IJssel werkt met verschillende uitvaartlocaties in de omgeving, zo kunt u voor de meest geschikte locatie kiezen. Informeer vrijblijvend bij Wim Speksnijder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wat er voor iedere begrafenis geregeld moet worden

Bij iedere begrafenis in Krimpen aan den IJssel zijn er veel aandachtspunten om rekening mee te houden. Dit zijn het soort werkzaamheden die we u graag uit handen nemen:

  • In overleg met uzelf en de nabestaanden wordt besproken hoe de uitvaart invulling wordt gegeven.
  • In het geval van een wilsbeschikking zal deze als uitgangspunt worden genomen.
  • Voor het sturen van de uitnodigingen moeten de adressen worden verzameld, de begrafenisverzorger in Krimpen aan den IJssel zal het drukwerk verzorgen evenals het verzenden.
  • Er zal voor vervoer gezorgd moeten worden, bijvoorbeeld een nette rouwwagen of een klassieke koets. Precies wat toepasselijk is voor de gelegenheid.
  • Wanneer de rouwdienst wordt uitgevoerd in de kerk zorgen we ervoor dat alle afspraken met de organist en predikant worden afgestemd.
  • Er zal een passend verhaal worden geschreven dat aansluit op de overledene, hiervoor spreken met verschillende familieleden en ook persoonlijke vrienden.

Afscheid nemen met waardigheid

In deze periode van kwetsbaarheid komen er plotseling veel zaken op u af. We horen helaas vaak dat nabestaanden deze tijd zich nauwelijks meer kunnen herinneren door de stress die erbij komt kijken. Wij zijn een uitvaartverzorger in Krimpen aan den IJssel die ervoor zorgen dat alles netjes geregeld wordt, zo kunt u samen met de familie in rust afscheid nemen van een dierbaar persoon in uw leven. De begrafenis wordt altijd ingericht op een manier die aansluit op het karakter en het leven van de persoon in kwestie. Alle mensen zijn uniek, dat geldt ook voor elke uitvaart in Krimpen aan den IJssel. We realiseren dit door onze persoonlijke manier van werken.

U kiest, wij voeren het uit

U bent de schok nog niet te boven gekomen wanneer de vragen zich plotseling opstapelen. Wie gaat u uitnodigen voor de dienst, wat is het aantal gasten en heeft u deze adressen voorhanden? Wilt u de overledene in een koets vervoeren of liever in een rouwwagen, en hoeveel volgauto’s zullen in de laatste tocht meerijden? U wordt gevraagd een kist uit te kiezen, een passend rouwboeket uit te zoeken en moet uiteraard ook voor de muziekkeuze zorgen. In nauw overleg met uw uitvaartondernemer in Krimpen aan den IJssel worden al deze vragen snel en efficiënt besproken en door de professionals voor u afgehandeld.

Kosten begrafenis Krimpen aan den IJssel

Iedere uitvaart zal gepaard gaan met kosten, en die kunnen al snel hoog uitvallen. Het mag duidelijk zijn dat niet alle nabestaanden zonder oog voor budget de begrafenisverzorger in Krimpen aan den IJssel aan het werk kunnen stellen. Gelukkig kunnen we ook een betaalbare uitvaart voor u verzorgen, we dragen mogelijkheden aan om kostenbesparend keuzes te maken waarbij het unieke karakter van de begrafenis in stand blijft voor een waardig afscheid. Bij alle opties zullen we uw voorkeur bepalen en de kosten in kaart brengen. Het is overigens ook mogelijk om naast een gespecificeerde berekening ook naar richtprijs de uitvaart in Krimpen aan den IJssel invulling te geven.

Elke uitvaart is een emotioneel moment waarbij vrienden en familie samenkomen om op waardige wijze afscheid te nemen van een persoon die voor hun bijzonder is geweest. U kunt vertrouwen op de begrafenisondernemer in Krimpen aan den IJssel.

Wim Speksnijder

U kunt ons 24 uur per dag
bereiken via 0182 - 35 15 20

In alle rust, betrokken, zorgzaam... want iedere begrafenis is een persoonlijk afscheid

Beeldmerk

“Iedere begrafenis is een persoonlijk afscheid. Daarbij hoeft u niet altijd groot te denken, het zit vaak in de eenvoud.”

Meer weten? Neem contact op