Begrafenisondernemer Gouda

Het overlijden van een dierbaar persoon is een emotioneel moment in ieders leven. Naast emotie brengt dit ook veel verantwoordelijkheden met zich mee. Dankzij de begrafenisondernemer in Gouda staat u hier niet alleen voor. We zullen u assistentie bieden in deze tijd van rouw en kunnen u alle aspecten van de uitvaart in regio Gouda uit handen nemen .

Als lokale uitvaartondernemer in Gouda staat een persoonlijke werkwijze voorop, we besteden veel aandacht aan zowel de nabestaanden als de persoon van wie u afscheid zult nemen. We zijn een begrafenisverzorger in Gouda die voor, tijdens en na de uitvaart nauw samenwerkt met de familie. Zo kunt u op passende wijze afscheid nemen van uw geliefde familielid.

Met een service van 24 uur per dag, 7 dagen per week is de uitvaartverzorger in Gouda altijd bereikbaar op 0182-351 520.

Ook in steden en dorpen rondom Gouda staan wij voor u klaar als uw begrafenisverzorger. U kunt ons daarom ook inschakelen voor een uitvaart in Bergambacht, Lekkerkerk, Schoonhoven of Krimpen aan den IJssel.

Begrafenisverzorging regio Gouda

Wanneer een dierbaar persoon komt te overlijden, moet er in korte tijd veel werk verzet worden. Dat is een periode waarin het verwerken van uw verdriet eigenlijk niet mogelijk is.

Wij zijn een begrafenisondernemer in Gouda die veel zaken van u zal overnemen om u meer tijd te gunnen om te rouwen. Zodra we bericht van u krijgen, bespreken we op een persoonlijke wijze de voornaamste zaken. Er wordt afgestemd hoe de overleden persoon en de familie graag de uitvaart ten uitvoer willen brengen. Mocht er reeds een wilsbeschikking opgesteld zijn, dan zullen we daarvan uitgaan en de uitvaart in Gouda op deze wijze invullen.

We zijn er voor u vanaf het eerste contactmoment tot en met het laten drukken en versturen van bijvoorbeeld bedankjes en het arrangeren van de grafsteen na de begrafenis.

Uitvaartlocaties in Gouda

Uitvaartondernemer Gouda heeft de beschikking over diverse locaties in deze regio, waardoor u zelf een keuze kunt maken voor de uitvaartlocatie die het beste bij u en het type uitvaart past.

U kunt voor meer informatie altijd contact opnemen met Wim Speksnijder; hij staat graag voor u klaar.

Dit moet u organiseren voor de begrafenis

Wellicht wilt u een begrafenis in Gouda laten plaatsvinden. Voor zo’n plechtigheid moet veel georganiseerd worden. Wij spreken met de nabestaanden (en eventueel met de betreffende persoon indien de begrafenis al voor het overlijden wordt voorbereid) over de manier waarop de uitvaart uitgevoerd zal worden. Bij aanwezigheid van een wilsbeschikking wordt deze als uitgangspunt genomen.

Dit zijn enige belangrijke taken die we voor u kunnen uitvoeren:

  • Alle adressen voor verzending van de uitnodigingen moeten worden geïnventariseerd. Uw begrafenisverzorger in Gouda helpt u hierbij en zal zowel het drukwerk als de verzending op zich nemen.
  • We zorgen voor passend vervoer tijdens de uitvaart, zoals een koets of rouwwagen, volledig naar uw wensen.
  • We dragen zorg voor de afspraken die gemaakt moeten worden met de predikant en organist voor een kerkelijke rouwdienst.
  • Wij onderhouden contact met de begraafplaats zodat de benodigde afspraken voor de begrafenis worden gemaakt.

Neem op een waardige wijze afscheid

Op het moment dat u zich het meest kwetsbaar voelt, moet u plotseling veel taken op u nemen. Vaak geven nabestaanden aan dat deze periode als een roes aan hen is voorbijgegaan.

Uw uitvaartverzorger in Gouda neemt u de algemene taken uit handen om u als nabestaanden de ruimte te geven afscheid te kunnen nemen van de overleden persoon. We laten de begrafenis aansluiten bij het karakter van de overledene en de wensen die de familie heeft.

Een persoonlijke uitvaart

Iedere persoon is uniek en daarom zal iedere uitvaart in Gouda dat ook zijn. Door onze persoonlijke werkwijze kunnen we u helpen de uitvaart aan te laten sluiten op de wensen van de familie en de nabestaanden, wat die wensen ook zijn.

Als begrafenisondernemer hebben wij al menige uitvaart in goede banen mogen leiden. Door onze uitgebreide ervaring weten wij dat elke uitvaart uniek is en een heel persoonlijk afscheid vormt van een dierbare. Wij werken er graag aan mee om uw afscheid naar de wensen van u en de overledene vorm te geven.

Geeft u het gerust aan als er speciale wensen zijn voor de uitvaart. Wij stellen graag alles in het werk om een persoonlijke, waardige en bij de overledene passende begrafenis te verzorgen.

We helpen u de juiste keuzes te maken voor de uitvaart en voeren deze voor u uit

Direct na het overlijden dringen de eerste vragen over de uitvaart zich al aan u op.

Wie moet worden uitgenodigd voor de begrafenis, hoeveel gasten zult u ontvangen en hoe kunt u al de adressen van deze personen verzamelen in een korte periode? Heeft u liever een rouwwagen of een koets, zullen er tijdens de uitvaart volgauto’s meerijden en hoeveel? Ook moet er een kist worden uitgezocht.

Samen met uw uitvaartondernemer in Gouda worden alle beslissingen voor de begrafenis op een persoonlijke manier genomen en professioneel uitgevoerd.

Kosten uitvaart Gouda

Een begrafenis is doorgaans geen goedkope aangelegenheid. U kunt er gerust op zijn dat Speksnijder, uw begrafenisverzorger in Gouda, een betaalbare begrafenis kan verzorgen.

Met onze ruime ervaring in het organiseren van uitvaarten kunnen wij u opties aandragen waarmee u bespaart op de kosten. Ook bij het kiezen voor deze opties met lagere kosten kunnen wij een waardig afscheid waarborgen voor uw dierbare.

We zullen bij iedere mogelijkheid de voornaamste belangen bepalen en een berekening maken. Niet alleen kunnen we een gespecificeerde offerte uitbrengen, we kunnen ook naar een richtbudget werken. Zo is er voor iedere begrafenis in Gouda een betaalbare oplossing.

Wim Speksnijder

U kunt ons 24 uur per dag
bereiken via 0182 - 35 15 20

In alle rust, betrokken, zorgzaam... want iedere begrafenis is een persoonlijk afscheid

Beeldmerk

“Iedere begrafenis is een persoonlijk afscheid. Daarbij hoeft u niet altijd groot te denken, het zit vaak in de eenvoud.”

Meer weten? Neem contact op