Begrafenisondernemer Gouda

Het overlijden van een dierbaar persoon is een emotioneel moment in ieders leven. Daarnaast brengt dit ook veel verantwoordelijkheden met zich mee. Dankzij de begrafenisondernemer in Gouda staat u hier niet alleen voor. We zullen u assistentie bieden in deze tijd van rouw, en kunnen alle aspecten van de begrafenis in regio Gouda regelen. Als lokale uitvaartondernemer in Gouda staat een persoonlijke werkwijze voorop, we besteden veel aandacht aan zowel de nabestaanden als de persoon waar u afscheid van zult nemen. We zijn een begrafenisverzorger in Gouda die nauw samenwerkt met de familie, zo kunt u op passende wijze afscheid nemen van uw geliefde familielid.

Met een service van 24 uur per dag, 7 dagen per week is de uitvaartverzorger in Gouda altijd bereikbaar op 0182-351 520.

Begrafenisverzorging regio Gouda

Wanneer een dierbaar persoon komt te overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden. Dat is een periode waarin het verwerken van uw verdriet eigenlijk niet mogelijk is. Wij zijn een begrafenisondernemer in Gouda die veel zaken van u zal overnemen om u meer tijd te gunnen om te rouwen. Zodra we bericht van u krijgen bespreken we zo snel mogelijk de voornaamste zaken, en er wordt afgestemd hoe de overleden persoon en de familie graag de uitvaart ten uitvoer willen brengen. Mocht er reeds een wilsbeschikking opgesteld zijn zullen we daar vanuit gaan en de uitvaart in Gouda op deze wijze invullen.

We zijn er voor u, vanaf het eerste contactmoment tot het definitieve afscheid.

Uitvaartlocaties in Gouda

Uitvaartondernemer Krimpen aan den IJssel heeft beschikking over diverse locaties in deze regio waardoor u zelf een keuze kunt maken voor de uitvaartlocatie die het beste past. U kunt voor meer informatie altijd contact opnemen met Wim Speksnijder, hij staat voor u klaar.

Dit moet u regelen voor de begrafenis

Wanneer er een begrafenis in Gouda plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Dit zijn enige belangrijke taken die we kunnen uitvoeren:

  • Wij spreken met de bestanden en met u over de manier waarop de uitvaart uitgevoerd zal worden.
  • Bij de aanwezigheid van een wilsbeschikking wordt deze als uitgangspunt genomen.
  • Alle adressen voor verzending van de uitnodigingen moeten geïnventariseerd worden, uw begrafenisverzorger in Gouda zal zowel het drukwerk als de verzending regelen.
  • We zorgen voor passend vervoer zoals een koets of rouwwagen, volledig naar uw wensen.
  • We dragen zorg voor de afspraken die gemaakt moeten worden met de predikant en organist voor een kerkelijke rouwdienst.
  • We spreken met de betrokken familieleden en kennissenkring om een passend verhaal te schrijven wat bij de dienst gebruikt zal worden om een persoonlijk verhaal over te dragen.

Neem op een waardige wijze afscheid

Op het moment dat u zich het meest kwetsbaar voelt moet u plotseling veel taken op zich nemen. Vaak geven nabestaanden aan dat deze periode als een roes aan zich voorbij is gegaan. Uw uitvaartverzorger in Gouda neemt u de algemene taken uit handen om de familie ruimte te geven afscheid te nemen van de overleden persoon. We laten de begrafenis aansluiten bij het karakter van de overledene en de wensen die de familie heeft. Omdat iedere persoon uniek is, zal iedere uitvaart in Gouda dat ook zijn. Door onze persoonlijke werkwijze kunnen we dit garanderen.

We helpen u de juiste keuzes te maken, en voeren deze voor u uit

Wanneer de eerste schok voorbij is zullen er veel vragen opdoemen. Wie moet uitgenodigd worden, hoeveel gasten zult u ontvangen en hoe kunt u al deze adressen verzamelen in een korte periode? Heeft u liever een rouwwagen of een koets, zullen er volgauto’s meerijden en hoeveel? U moet een kist uitzoeken, het rouwboeket en de muziek die bij deze begrafenis past. Samen met uw uitvaartondernemer in Gouda worden alle belangrijke vragen snel en effectief afgehandeld en uitgevoerd.

Kosten uitvaart Gouda

Een begrafenis is doorgaans geen goedkope aangelegenheid, de meeste nabestaanden kunnen niet zomaar de vrije hand geven geven aan de begrafenisverzorger in Gouda. U kunt er gerust op zijn dat we ook een betaalbare begrafenis kunnen verzorgen, we kunnen kostenbesparende opties aandragen die het waardige afscheid zoals u dat voor ogen ziet te waarborgen. We zullen bij iedere mogelijkheid de voornaamste zaken bepalen en een berekening maken. Niet alleen kunnen we een gespecificeerde offerte uitbrengen, we kunnen ook naar een richtbudget werken voor iedere begrafenis in Gouda.

Wim Speksnijder

U kunt ons 24 uur per dag
bereiken via 0182 - 35 15 20

In alle rust, betrokken, zorgzaam... want iedere begrafenis is een persoonlijk afscheid

Beeldmerk

“Iedere begrafenis is een persoonlijk afscheid. Daarbij hoeft u niet altijd groot te denken, het zit vaak in de eenvoud.”

Meer weten? Neem contact op